Hvem er vi ?

Lille seriøst og kvalitetsbevidst lokal virksomhed

Ann-Marie Rengøring

Ann-Marie Rengøring

Topren Rengøring er etableret i August 2014 af Ann-Marie Klaaby. Som tidligere ansat indenfor rengøringsfaget, har jeg både erfaringen og evnen til at bevar overblikket i netop dit hjem.

TOPREN Rengøring er et lille seriøst og kvalitetsbevidst lokal virksomhed, vores mål er at tilfredsstille alle vores private og erhvervskunder.

Vi ved, at det ikke kun handler om rengøring, opvask og vindues-polering, det handler om værdighed og livskvalitet. Vi skal have det godt med vores omgivelser og ikke mindst selv trives.

Vi udfører alle tænkelige opgaver indenfor rengøringsfaget. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Kontakt os allerede idag og lad os lave en plan omkring hvad der skal rengøres, og hvor ofte rengøring skal finde sted.

Vi møder på din adresse til aftalt tid og klarer det hele for dig, så har du fred og ro til alt det andet sjovere og mere fornøjelige ting som livet har at byde på.

Vi udfører rengøring i hele GRIBSKOV og HILLERØD KOMMUNE

Telefon nr.: +45 71 71 71 74, alle hverdage mellem kl. 8.00-16.00

 

Vi sætter altid kunden i centrum !

 

Vi sætter en stor ære i at overholde alle vores aftaler efter bedste evne og reagerer altid hurtigt og effektiv på klager af en hver art.
Vi udfører rengøringshjælp med stor tryghed og vi bestræber os på at sende den samme pålidelige medarbejder hver gang.